Päiväkodit

Helsinki(Päiväkoti Puistikko, Päiväkoti Dino, Päiväkoti Umka, Päiväkoti Mishutka)

Päiväkoti Puistikko                                                                                                                                  Puh.(+358) 50 5664685

Monikielisyyttä tukeva päiväkoti tarjoaa asiakkailleen päivähoitoa ja kasvatusta kahdella kielellä. Päiväkodissa on kaksi lapsiryhmää: pienet eli 10 kk – 3-vuotiaat ja ’isot’ eli 3 – 6-vuotiaat. Pienessä ja kodikkaassa päiväkodissa viihtyvät sekä lapset että aikuiset. Täältä löytyy kaikki, mitä eri ikäiset lapset tarvitsevat. Päiväkodin käytössä on hyvin varustetut tilat, pieni ja rauhallinen leikkikenttä, paljon kivoja leluja ja tietenkin – ystävälliset lastentarhanopettajat.

Sijainti hyvien yhteyksien varrella (lähellä Puistolan asemaa) on tietenkin päiväkodin kiistämätön etu.

Päiväkoti Dino                                                                                                                                           Puh.(+358) 50 528 5909

 
Dino sijaitsee Kontulassa rauhallisella alueella (os. Rekipellontie 2), hyvien yhteyksien varrella (bussipysäkki on ihan vieressä ja metro on kävelymatkan etäisyydessä)

Tarjoamme päivähoitoa (22 paikkaa 1-5-vuotiaille lapsille) maanantaista perjantaihin.
Lapset jaetaan kahteen erilliseen ryhmään:

”Pikku jalat”: 10 kk – 2,5-vuotiaat

”Raptors”: 3 – 5-vuotiaat

Päiväkoti tarjoaa lapsille kaksikielisen perushoidon ja mahdollisuuden oppia englannin kielen sanastoa ja lausumista. Meidän opetuskieli on englanti, suomea käytetään arjessa myös perheiden toivomuksien mukaan.
Dinossa lapset oppivat ymmärtämään monikulttuurisuutta ja erilaisuutta, kunnioittamaan läheisten ihmisten ominaisuuksia, tapoja ja kokemuksia.

Lapset saavat opetusta tavalla, jolla he hyväksyvät toisensa tasavertaisina. Meillä pyritään luomaan henkisesti ja fyysisesti turvallinen kasvatusympäristö, jossa jokaisen lapsen kehitys tapahtuu parhaiten.

Dinossa liikunta ja musiikki ovat opetuksen ytimiä. Näiden toimien tavoitteena on, että lasten terveellinen kasvu ja kielen oppiminen toimisivat ilman hankalaluuksia.

Meidän musiikkituokiot sisältävät mahdollisuuksia tutkia ääniä, laulaa, kuunnella, liikkua ja soittaa sekä kokea verbaalisesti ja visuaalisesti musikaalisia ideoita. Meidän liikuntatuokiot on jaettu viiteen osaan: lämmittely, venyttely, tanssi, tarina-jooga, rentoutuminen).

Harjoittelemalla joogaa, lapsemme rakentavat itsetuntoa ja kehon tietoisuutta, liikunnan taitoja ja emotionaalista tasopainoa.

Päiväkoti Dino yrittää parhaansa luomalla turvallisen, innostavan ja kodinomaisen ympäristön lapsille. Tervetuloa!

Päiväkoti Umka                                                                                                                                          Puh.(+358) 50 465 3825

 Päiväkoti Umka on Vuosaaressa kauniilla luonnonsuojelu alueella sijaitseva 49-paikkainen päiväkoti. Se tarjoaa hoitoa 1–6-vuotiaille lapsille ja on auki arkisin klo 6.30–17.00. Umkassa toimii kolme ryhmää. Ulkoilu tapahtuu päiväkodin omalla ulkoilukentällä. Lapsilla on erinomainen mahdollisuus rauhassa ihailla merimaisemaa, tutkia luontoa ja merirannan linnun elämää.

Umka on englantipainoitteinen ja tukee kansainvälisyyttä ja monikielisyyttä. Arjen toimintakielinä ovat suomi ja englanti. Viikko- ohjelmaamme kuuluu mm. muskari, kädentöitä, ohjattua liikuntaa, retkeilyä, kirjastokäyntejä ja leivontaa.

Toiminta- ajatuksena on tarjota laadukasta hoitoa ja lasten yksilölliset tarpeet huomioivaa kasvatusta ja opetusta. Kasvatuksessa meille on tärkeää luoda lapsille turvallinen ja hyvä olo. Päiväkodissa lapsuutta arvostetaan elämän tärkeimpänä kehitysvaiheena ja lapsille annetaan mahdollisuus elää lapsuuttaan. Lapsille annetaan rakkautta, lämpöä ja paljon syliä minäkuvan ja terveen itsetunnon kehittämiseksi. Lapset hyväksytään tasavertaisina yksilöinä. Lasten tarpeet ja kiinnostuksen kohteet ovat päiväkodin henkilökunnalle aina yhtä tärkeitä ja samanarvoisia. Perushoidon lisäksi tuetaan lapsen henkistä, fyysistä ja sosiaalista kehitystä, tarjoamalla oppimis- ja kehitysmahdollisuuksia lisääviä virikkeitä sekä monipuolisia elämyksiä ja kokemuksia.

Lisätietoa: puh. 040 913 6261

Päiväkoti Mishutka

Hyvät ystävät,

Meillä on ilo ilmoittaa, että 1. tammikuuta 2016 avautuu uusi päiväkoti «Mishutka» Puistolassa.

Olemme kaikki tietosia siitä, että 90-luvun alussa Suomeen oli tullut paljon venäläisiä maahanmuuttajia. Monet perheet sulautuivat uuteen elämään ja aika myöhässä vanhemmat huomasivat, että lapset olivat unohtaneet melkein kokonaan oman äidinkielensä. Nyt ne nuoret ovat jo aikuisia ja tuovat lapsiaan päiväkotiimme pyytäen apua opettaakseen niille venäjän kieltä. Tämän vuoksi päätimme perustaa Puistolaan venäjänkielisen yksikön. Meidän kasvattajien tehtävä on ylläpitää venäjän kielen taitoa ja opettaa lapsille venäjän kulttuuria ja tapoja.

Muutama vuosi sitten meidän opettajamme osallistuivat kansainväliseen projektiin nimeltään LIGHT. Kolmen vuoden työn tulos oli valmis kaksikielisen päiväkodin toimintamalli. Tärkeintä meille oli tutustua kaksikielisiin päiväkoteihin Itävallassa, Saksassa, Kyproksessa ja Ranskassa. Käyttäen meidän omia oppeja sekä muiden eurooppalaisten kollegoiden kokemuksia, saimme aikaiseksi «Mishutkan» kasvatus- ja opetusohjelman, jossa tärkeimpänä huomiona on lapsen henkilökohtainen kehityssuunnitelma. Tällä hetkellä koko Suomessa aloitetaan etsimään erilaisia alakoululaisten opetusmahdollisuuksia, ja painotus siirretään nimenomaan lapsen kehitykseen ja opetukseen, eikä vain kasvatukseen, niin kuin ennen.  Tässä asiassa päiväkotejamme ovat ajan tasalla tai ollaan jopa edelläkävijöitä.

Lapset kasvavat vaativassa monikielisessä ympäristössä, joten on tärkeää kehittää heidän luovaa ja abstraktia ajattelutapaa. Kyseiselle kehitykselle auttavat puheen harjoitus, musiikki ja näytteleminen. Tämä kaikki sisältyy meidän opetusohjelmaan. Sen lisäksi siihen kuuluu myös liikunta ja visuaalinen orientaatio, kuvaamataito ja askartelu, esikoulu matematiikka ja tutustuminen lähiympäristöön.

Ymmärrämme että on mahdotonta elää ympäristössä olematta vapaa siitä, sen takia koko ohjelma on suunniteltu kaksikieliseksi. Käytämme ”suihkukieli” metodiikkaa.

Meidän  suunnitteilla on myös iltaryhmä, jossa lapsia hoidetaan klo 21 saakka. Kaiken lisäksi tarjoamme vielä ”ei-päiväkotilaisia” tapahtumia. Päivähoidon lisäksi tarjolla on venäjänkielisiä aktiviteetteja kiinnostuneille, jossa voi harjoittaa lisäkehitystä.

Meille voi nyt jo tulla kyselemään apua venäjän kielen opetukseen lapselle, iästä riippumatta. Meillä on myös opettajia jotka voi pitää piirustus-, musiikki- ja kielikerhoja. Olemme myös valmiita isännöimään harrastuspiirejä.

Siitä huolimatta, että päiväkoti aloittaa toimintansa vasta 1.tammikuuta, otamme jo vastaan venäjän kielisiä lapsia. Ensimmäinen ryhmä aloitti jo viereisessä tilassa, jossa toimi kaksikielinen päiväkoti (suomi-englanti).

Meillä työskentelee opettajat, joilla on laaja kokemus työskentelystä Venäjällä ja Suomessa. Tiedämme, mitä ja miten pitää tehdä, jotta tulevaisuudessa lapset voisivat säilyttää oman perheen identiteettinsä  suomalaisessa ympäristössä.

Kaikkiin kysymyksiinne olemme valmiita vastaamaan sähköpostitse tai puhelimitse. Avoimista ovista kerromme tarkemmin myöhemmin.

Tervetuloa!

p. 0505664685, www.newkids.fi

 

New Generation Kids Osk, päivähoitomaksut

Päiväkoti Puistikko, Päiväkoti Dino, Päiväkoti Umka, Päiväkoti Mishutka

1.8.2015 alkaen alle 3-vuotiaiden Helsinki-kuntalisä nousee 600:n euroon (varhaiskasvatuspalveluhintojen  vuositarkistus).

Sen mukaan New Generation Kids Osk:n päivähoitohinnatkin muuttuvat. Tämä KELan maksukorotus ei vaikuta vanhempien maksuihin. Perheiden osuus pysyy ennallaan (29 - 365,62e/kk) ja se riippuu hoitopäivien pituudesta, perheen tuloista ja paikkakunnasta.

 

Yhteydenotto

 

Puistikko

Hatuntekijänkuja 7-9, Helsinki 00750

Puh. (+358) 50 5664685

puistikko@newgenerationkids.fi

 

Dino

Rekipellontie 2, Helsinki 00940

Puh. (+358) 50 528 5909

dino@newgenerationkids.fi

Umka 

Havukuja 8, Helsinki 00980

Puh. (+358) 504653825

umka@newgenerationkids.fi

Mishutka

Hatuntekijänkuja 7-9, Helsinki 00750

Puh. (+358) 40 913 6261

mishutka@newgenerationkids.fi

Lisää tietoa:

Marina Paukku

Puh. (+358) 40 913 6261

marinapaukku@suomi24.fi

 

 

Palaa