Päiväkodit

Helsinki(Päiväkoti Umka)

Päiväkoti Umka                                                                                                                                          Puh.(+358) 50 465 3825

 Päiväkoti Umka on Kontulassa sijaitseva 24-paikkainen päiväkoti. Se tarjoaa hoitoa 1–6-vuotiaille lapsille ja on auki arkisin klo 7.00–17.00. Umkassa toimii kaksi ryhmää. Ulkoilu tapahtuu päiväkodin omalla ulkoilukentällä.

Umka on englantipainoitteinen ja tukee kansainvälisyyttä ja monikielisyyttä. Arjen toimintakielinä ovat suomi ja englanti. Viikko- ohjelmaamme kuuluu mm. muskari, kädentöitä, ohjattua liikuntaa, retkeilyä, kirjastokäyntejä ja leivontaa.

Toiminta- ajatuksena on tarjota laadukasta hoitoa ja lasten yksilölliset tarpeet huomioivaa kasvatusta ja opetusta. Kasvatuksessa meille on tärkeää luoda lapsille turvallinen ja hyvä olo. Päiväkodissa lapsuutta arvostetaan elämän tärkeimpänä kehitysvaiheena ja lapsille annetaan mahdollisuus elää lapsuuttaan. Lapsille annetaan rakkautta, lämpöä ja paljon syliä minäkuvan ja terveen itsetunnon kehittämiseksi. Lapset hyväksytään tasavertaisina yksilöinä. Lasten tarpeet ja kiinnostuksen kohteet ovat päiväkodin henkilökunnalle aina yhtä tärkeitä ja samanarvoisia. Perushoidon lisäksi tuetaan lapsen henkistä, fyysistä ja sosiaalista kehitystä, tarjoamalla oppimis- ja kehitysmahdollisuuksia lisääviä virikkeitä sekä monipuolisia elämyksiä ja kokemuksia.

Lisätietoa: puh. 040 913 6261

Yhteydenotto

 

Umka 

Rekipellontie 2, Helsinki 00940

Puh. (+358) 504653825

umka@newgenerationkids.fi

Lisää tietoa:

Marina Paukku

Puh. (+358) 40 913 6261

marina.paukku@gmail.com

 

 

Palaa